Administraties en Bedrijfsadvies

Uw administratie

Als ondernemer is het belangrijk uw (financiële) administratie op orde te hebben. De informatie die u nodig heeft voor een adequate bedrijfsvoering wordt immers grotendeels ontleend aan de (financiële) administratie. U kunt hierbij denken aan de hoogte van een ontwikkeling in de omzet, marge, kosten, en bedrijfsresultaat.

Daarnaast heeft u als ondernemer ook te maken met andere belanghebbenden zoals bijvoorbeeld bankiers, leasemaatschappijen en niet te vergeten de Belastingdienst. Wist u bijvoorbeeld dat de Belastingdienst als voorwaarde heeft gesteld dat u als ondernemer uw basisadministratie minimaal 7 jaar dient te bewaren? Bovendien dient uw administratie als basis voor de aangiften omzetbelasting, loonbelasting en uw belastingen over de winst (vennootschaps- en/of inkomstenbelasting).

Kortom, tal van zaken waaruit blijkt hoe belangrijk een deugdelijke (financiële) administratie is. Wij kunnen het ons echter voorstellen dat u als ondernemer niet voldoende tijd beschikbaar heeft om naast uw eigen werkzaamheden ook een dergelijke administratie bij te houden.

Als ondernemer wilt u een glashelder inzicht in uw financiële situatie en de zekerheid dat uw organisatie zich houdt aan alle wetten en regels. Want met de juiste cijfers kunt u snel en verantwoord uw besluiten nemen. Bovendien maakt duidelijkheid over financiën u een stabiele en betrouwbare organisatie. Iets waaraan uw klanten en medewerkers veel waarde hechten. Een deskundige partner is hierbij essentieel.

> Klik hier om een afspraak te maken met een van onze financiële adviseurs.


Uw partner in bedrijfsadvies

Bij Multi Advies Assurantiën BV bieden wij u een vast aanspreekpunt: uw persoonlijke adviseur. Een adviseur die altijd voor u klaar staat, die betrokken is bij uw bedrijf en die u, met een gezonde dosis ambitie, helpt om uw groeidoelen te realiseren.

Hij kent uw bedrijf en de regio door en door. Hij verzorgt de samenstelling van uw jaarrekening, attendeert u op nieuwe kansen of bedreigingen en adviseert u in zaken zoals wijzigingen in ondernemersvorm, investeringsplannen, bedrijfsinventaris en personeel. De beslissing met betrekking tot investeringen in bovengenoemde zaken wordt pas genomen na grondige analyse van uw interne cijfers. Hierbij werkt hij nauw samen met de specialisten op de andere vakgebieden binnen onze organisatie.

Zoekt u derhalve een adviseur die u volledig kunt vertrouwen en die graag met u meedenkt, dan bent u bij Multi Advies Assurantiën BV aan het goede adres. Daarnaast zijn wij, in tegenstelling tot sommige andere administratiekantoren, ook bereikbaar buiten de reguliere werktijden. Wij staan te allen tijde voor u klaar!


> Klik hier om een afspraak te maken met een van onze financiële adviseurs.

> Home
> Wie zijn wij?
> Wie bent u?
> Dienstverleningsdocument
> Klantenservice
> Wijzigingsformulieren
> Schade melden
> Download formulieren
Contact | Disclaimer