Wie zijn wij?

Multi Advies Assurantiën BV biedt een totaal financieel advies op het gebied van verzekeringen, sparen en financieringen. Ons kantoor werkt met meerdere verzekeraars, zodat wij iedereen een passende verzekering kunnen aanbieden met een aantrekkelijke premie tegen goede voorwaarden.

Ook bestaande en startende ondernemers zijn bij Multi Advies Assurantiën BV aan het juiste adres voor hun totale administratie, ondersteuning en begeleiding bij goed ondernemerschap. Wij verzorgen de gehele administratie voor bedrijven, waarbij u kunt denken aan het doen van de aangifte omzetbelasting, de jaarrekeningen en de loonadministratie.

Multi Advies Assurantiën BV hecht veel waarde aan persoonlijk advies en begeleiding. Omdat Assurantiekantoor Multi Advies Assurantiën BV een onafhankelijk assurantiekantoor is, is het de juiste plek voor een deskundig advies, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Doordat Multi Advies Assurantiën BV geen binding heeft met een bepaalde maatschappij of bank, hebben wij alle vrijheid om voor u de beste keuze te maken uit verschillende aanbieders. Bovendien voldoet het kantoor aan alle wettelijke eisen, zoals een AFM vergunning.

Ons motto is dan ook: “Beter verzekerd voor een lagere prijs”.
> Klik hier voor Contact.

> Home
> Wie zijn wij?
> Wie bent u?
> Dienstverleningsdocument
> Klantenservice
> Wijzigingsformulieren
> Schade melden
> Download formulieren
Contact | Disclaimer